Röd curry pasta, nudlar med kyckling – krämiga nudlar med röd curry, kokosmjölk, paprika och hari coverts. Jag använde risnudlar men det går jättebra med äggnudlar.
Gillar man inte nudlar så servera med ris sidanom.
Stek kycklingen med lite japansk soja. Stek på hög värme tills den är genomstekt - ställ åt sidan. Stek sedan paprika och haricots verts i samma panna tillsammans med vitlök. Lägg över tillsammans med kycklingen.
Fräs curryn i olja. Riv i vitlök, lime skal, pressa i saft från halva limen, vänd i fisksås och socker. Låt fräsa ihop i 2-3 minuter på medelvärme. Vänd i kokosmjölken och låt puttra i 5-6 minuter. Smaka av med syra/sötma. Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet.
Vänd i kycklingen och grönsakerna. Rör ihop. Skölj nudlarna och vänd i omgångar så att det lättare blandas ihop med såsen.
Servera direkt! Vill du kan du toppa med japansk soja och/eller lime. Jordnötter på är också gott!